Succesvol eerste optreden Muziekenzo

03 juli 2007 08:00

ALMERE - Het orkest Muziekenzo heeft onlangs de officiële presentatie gehad voor publiek; het moment waar de muzikanten van Muziekenzo al weken naartoe geleefd hadden. Voor een gehoor van zo'n zeventig belangstellenden werd het tot nu toe ingestudeerde repertoire ten gehore gebracht.


"De grote verscheidenheid in muziek die zorgt voor veel afwisseling spreekt me erg aan", aldus een enthousiaste bezoeker. "Ik heb grote bewondering voor het feit dat in een half jaar al zo'n groot repertoire is opgebouwd", werd opgetekend uit de mond van een ander.
Hoewel dankzij de zenuwen en de warmte in enkele nummers een schoonheidsfoutje te horen viel, kijken de muzikanten, van wie enkelen nog nooit voor publiek hadden gespeeld, toch terug op een geslaagde middag. "Een leuke ervaring, we hebben laten horen wat we in huis hebben. Ik ben zeker ook trots op mijn medemuzikanten; we hebben er keihard voor gewerkt", aldus bassist Niels Rol.
Wie dit optreden heeft moeten missen, kan uiteraard de website www.muziekgroepalmere.nl in de gaten houden voor de volgende optredens van Muziekenzo. Eén van die mogelijkheden is tijdens het Oldtimerfestival in september in Almere.