Succesvol toernooi bij tennisvereniging Het Nieuwe Land

09 augustus 2009 07:00

STEDENWIJK - Het weer liet Tennisvereniging Het Nieuwe Land (HNL) aan de Delftstraat 2 vorige week soms in de steek, maar ondanks dat spreekt de organisatie van een zeer succesvol en gezellig toernooi.


Maar liefst driehonderd deelnemers hebben gestreden om een plek in de finale afgelopen zondag 2 augustus. In een zinderende finale Heren Enkel 3 werd om 21.00 uur het toernooi afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking. Jordi Littouwen was de winnaar in deze categorie. Bij de Dames Enkel 3 was Hanneke van Rossum de winnares.
Naast alle sportiviteiten waren er ook verschillende feestelijkheden; met de traditionele bieravond op donderdag en de grote feestavond op zaterdag, was er ook voor de overige bezoekers en publiek genoeg te doen. Het park stond vol met kraampjes van ondernemers die hun producten kwamen promoten waardoor het terras de gehele week gezellig druk bleef.
Benieuwd naar Tennisvereniging Het Nieuwe Land of wil je graag beginnen met tennis? Je bent van harte welkom! De banen zijn all-weather-banen, waardoor er ook in de winter gewoon getennist kan worden.
Kijk voor meer informatie op de website www.hetnieuweland.nl en schrijf je in bij de gezelligste tennisvereniging van Almere.