Supermarkt vormt middelpunt DanswijkSuper de Boer trakteert leerlingen De Zevensprong

09 juli 2007 14:58

ALMERE - Super de Boer Baars in Danswijk voelt zich zeer verbonden met basisschool De Zevensprong en besloot ter afsluiting van het schooljaar de leerlingen te trakteren op ijs. Vorige week dinsdag deelden medewerkers van Super de Boer vijfhonderd ijsjes uit. De leerlingen waren heel blij met dit gebaar.


De vestiging van Super de Boer in de Danswijk is begin mei opnieuw geopend. Eigenaar Bob Baars heeft onlangs met een enquête in de omliggende wijken de bewoners naar hun wensen gevraagd met betrekking tot de verbouwing en verbetering van de winkel. "Wij wilden graag weten wat we beter kunnen doen, in de winkel zelf, maar ook aan het assortiment", aldus Baars. "Van bijna 1500 bewoners kregen we de enquête terug en alle punten hebben we verzameld. Die worden ook echt gebruikt wanneer we aan de verbouwing van de winkel gaan beginnen, na de zomer", zegt Baars, die als zelfstandig ondernemer veel meer vrijheden heeft binnen de winkel. Uit alle inzendingen zijn twintig prijswinnaars getrokken, die afgelopen zaterdag hun prijs hebben opgehaald.
"Uit de enquête viel onder andere op dat bewoners een stuk ambachtelijkheid erg belangrijk vinden. Dit willen wij op iedere afdeling terug laten komen, wij willen weer onder andere de bakker, de slager en de groentewinkel zijn in de Danswijk. En dat producten die door de prijzenoorlog zijn weggevallen weer terugkomen. De klant staat centraal, we willen zo veel mogelijk rekening houden met hun wensen. Als we alle wensen van de bezoekers honoreren, is dat succes verzekerd!" De supermarkt in Danswijk moet in de toekomst het middelpunt van de wijk vormen. Daar heeft Baars al grote plannen voor: "Ik sta altijd open voor ideeën en suggesties van bewoners, en ook voor de jeugd wil ik veel betekenen. In samenwerking met de Schoor willen we de activiteiten breder trekken. Je moet er iets van maken, samen met de wijk."