Swingen op soulmuziek in de schouwburg

14 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - In de Schouwburg Almere aan de Esplanade 10 is op zaterdag 24 april een 'Swing & Soul'-feest. Met dit feest kunnen bezoekers zich van 23.00 tot 04.00 uur wanen in de jaren '80 en '90 met muziekstijlen als swingbeats, classics en soul.


Het feest, georganiseerd door Groovez Entertainment, heeft haar primeur in de schouwburg. Organisator Bryan S: "Het is een feest waar men lang op heeft moeten wachten omdat het er gewoonweg nog niet was. Ik heb veel gesproken met mensen uit Almere over het uitgaansleven in Almere. Wat ik heb begrepen en wat al een tijd zo is, is dat veel mensen in Amsterdam of elders gaan stappen omdat de feesten die zij bezoeken niet worden georganiseerd binnen Almere." Met 'Swing & Soul' wil Groovez Entertainment daar verandering in brengen.
Bezoekers kunnen die avond genieten van swingbeats, classics en soul van artiesten als Johnny Gill, R Kelly, King Bee en Tony Scott. Tony Scott is deze avond speciaal aanwezig om het publiek de hits weer te laten horen. Hij scoorde tussen '89 en '91 hits als 'The Chief', 'Love Let Love' en 'Move to the Big Band'. En er is nog meer: Rev 'n Ros, bekend van de X-Factor, komen deze avond ook langs.
De minimumleeftijd is 25 jaar, kaarten kosten 20 euro en zijn te bestellen via www.groovez.nl of bij Pico Records in Amsterdam Zuidoost.