Swingende open dag op twee locatiesDansschool Burnet geeft gratis Zumba proefles

29 april 2009 07:00

ALMERE - Tropische Dansschool Burnet houdt woensdag 29 april en zondag 3 mei open dag op twee locaties in Stad. Bovendien zijn er gratis proeflessen Zumba.


De dansschool bestaat bijna twaalf jaar en heeft een team van twaalf docenten en assistenten. Eigenaar Rignald Burnet: "Almeerders kunnen bij ons les krijgen in salsa, merengue, bachata, zouk, axé, rueda del casino, noem maar op."
De nieuwste danssensatie Zumba is ook te volgen bij de Tropische Dansschool Burnet. "Zumba is een soort salsa aerobics maar dan op latin-muziek", vertelt hij enthousiast. "Zumba is een heel populaire dans, waarbij je goed kunt afvallen en een goede conditie kunt opbouwen."


Proeflessen

Almeerders die willen beleven hoe de Zumba gedanst wordt, kunnen een gratis proefles volgen op woensdag 29 april in club BlaBla aan de Grote Markt 25 in Almere Stad. Van 20.00 tot 21.00 uur vindt deze proefles plaats. Vier dagen daarna, zondag 3 mei is er op Dansschool Burnet aan de Wagenmakerbaan 21 in Stad van 16.00 tot 17.00 uur een proefles Zumba. De lessen starten op woensdag 6 mei en zondag 10 mei.