Sylvia Wardenaar speelt 'Oepsakee' in Oostvaardersbuurt

24 september 2008 07:00

ALMERE - Theater Het BinnensteBuiten gaat op zondag 28 september weer van start met een nieuwe reeks voorstellingen. Sylvia Wardenaar bijt met haar vrolijke clownsvoorstelling 'Oepsakee' het spits af. Vervolgens is er weer iedere laatste zondag van de maand een voorstelling in dit buurttheater voor peuters en kleuters in de Oostvaardersbuurt.


'Oepsakee' is een voorstelling over een clown en een prins die zich afvragen waarom nooit iemand aan hen vraagt wat ze later willen worden. Over brandweer en politie, over bloemen plukken en taartjes bakken. Spelend in het circus en in het paleis proberen ze allerlei beroepen uit. Daarbij vragen ze het publiek regelmatig om hulp.
Naast 'Oepsakee' zijn dit seizoen onder andere ook de voorstelling 'Appelmuis' van Rik Rikken en 'Wonderland' van Jeugdtheater Sie te zien. Natuurlijk is er ook weer een Sinterklaasvoorstelling én brengt Theater Het BinnensteBuiten in december een speciaal voor het theater gemaakte kerstproductie.

Reserveren

Theater Het BinnensteBuiten is gevestigd in openbare basisschool De Egelantier aan de Pieter van Damstraat 38 in de Oostvaardersbuurt. Voorstellingen beginnen om 11.00 uur. Kassa en foyer gaan om 10.30 uur open. Reserveren wordt dringend aanbevolen. Dit kan via het bestelformulier op www.theaterhetbinnenstebuiten.nl, of telefonisch: 036-5214354. De kaartjes zijn ook de koop bij de klantenservice van de Openbare Bibliotheek in Almere Stad. De entree bedraagt 3,50 euro voor kinderen en 4,50 euro voor volwassenen.