Symposium Sport en Handicap in Flevoland

09 april 2010 13:23

REGIO - Sportservice Flevoland organiseert op dinsdag 20 april het symposium Sport en Handicap in Flevoland. Dit wordt gedaan in samenwerking met Gehandicaptensport Nederland.


NOC*NSF zal tijdens het symposium een toelichting geven op samenwerkingsmogelijkheden binnen de gehandicaptensport binnen gemeenten en provincies. Verder is er, naast een toelichting op het provinciale sportbeleid door gedeputeerde John Bos, de gelegenheid om deel te nemen aan verschillende workshops.
Tijdens het gezamenlijke gedeelte van het symposium geeft John Bos, gedeputeerde sport van de provincie Flevoland, een toelichting op het provinciale sportbeleid. NOC*NSF geeft een toelichting geven op een model wat samenwerkingsmogelijkheden binnen de gehandicaptensport bevorderd.
In het tweede deel van het symposium zijn er vijf workshops. Het gaat onder andere om "Organisatorische integratie binnen de sportvereniging" en "sport en bewegen voor mensen met een chronische aandoening".
Het symposium wordt gehouden in congrescentrum De Pijler in Lelystad. Informatie of aanmelden kan via www.sportflevo.nl. Klik op de banner "Sport en Handicap in Flevoland". U kunt ook contact opnemen met Sportservice Flevoland, telefoon 0320-251113 of mailen naar info@sportflevo.nl