't Pannekoekschip nu al volgeboekt voor intocht Sint

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - 't Pannekoekschip aan de Sluiskade 3 in Almere Haven is al helemaal volgeboekt op zaterdag 16 november, de dag dat Sint Nicolaas in Nederland arriveert. De NOS zendt de intocht in de havenkom live uit op de televisie.


"We zijn helemaal klaar voor de intocht van Sint Nicolaas", zegt eigenaar Edwin van Duist. "Binnen anderhalve dag waren alle 180 stoelen gereserveerd. We gaan er een gezellige dag van maken. Zo komt er een steelband en natuurlijk komen er ook zwarte pieten. De intocht van de Sint is vanaf de boot perfect te zien."
Het bekende schip in de gezellige havenkom is ook de dagen ná de intocht natuurlijk in Sint Nicolaas-sferen. Van Duist is blij dat 't Pannekoekschip bij veel Almeerders al bekend is. "Ouders met kinderen keren regelmatig terug. Maar misschien is het ook wel eens aardig om te melden dat er ook voldoende gerechten voor volwassenen zijn."
Ook kent 't Pannekoekschip speciale arrangementen. Zo is er het Piratenbanket waarbij gasten onbeperkt pannenkoeken kunnen eten en zijn er speciale arrangementen voor verjaardagspartijtjes. Van Duist: "Tijdens de intocht zijn er helaas geen tafeltjes meer beschikbaar, maar voor die tijd en na die tijd is iedereen uiteraard weer van harte welkom."