't Tweede Trefpunt: zo goed als nieuwe kleding

25 maart 2009 08:00

HAVEN - "Vergelijk mijn winkel alsjeblieft niet met bijvoorbeeld een Kringloopwinkel, want bij 't Tweede Trefpunt verkopen we uitsluitend kledingstukken, die we hebben ingekocht. Het gaat om kleding die nauwelijks gedragen is. De ingebrachte spullen komen vanuit heel Nederland, worden hier gewassen en gestreken en vervolgens pas verkocht."


Wilma Schaaders van 't Tweede Trefpunt in Haven heeft in vier jaar tijd een vaste klantenkring opgebouwd. "Wie niet beter weet, zou denken dat we hier gewoon nieuwe kleding verkopen. En in sommige gevallen is dat ook werkelijk het geval. Deze week hebben we uit faillissement een hele partij kleding opgekocht, speciaal voor grote maten. Omdat ik zelf heel kritisch inkoop, zit er nooit rommel of verwassen kleding tussen. We zitten echt een behoorlijk niveau hoger dan de kringloopwinkel. Wij praten dan ook niet over tweedehands, maar over 'zo goed als nieuwe' kleding."
Wilma denkt dat juist in deze tijd veel mensen hun voordeel kunnen doen via haar winkel. "We hebben bijvoorbeeld veel merkkleding", zegt Schaaders. "Dat is relatief dan wel ietsje duurder. Maar nog altijd zeer voordelig."
Dameskleding voert de boventoon bij 't Tweede Trefpunt, maar er is ook veel kinderkleding en een segment herenkleding. "Het loont echt de moeite om eens binnen te lopen in onze vestiging in Haven of in Buiten. Wie hier binnen loopt, is altijd enthousiast."

't Tweede Trefpunt

www.2etref.nl
Dames-, heren- en kinderkleding
Kerkstraat 26
1354 AB Almere Haven
036-5404533
Dameskleding t/m maat 46
Evenaar 172
1338 NT Almere Buiten
036-5371711