Talenten leren (her)kennen en benutten

11 januari 2012 06:00

STAATSLIEDENWIJK – Almeerse vrouwen die hun talenten voor vrijwilligerswerk of de arbeidsmarkt zichtbaar willen maken, kunnen woensdag 19 januari een training volgen voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden in het Startblock aan de Wisselweg 204.


De training duurt twaalf weken en is elke donderdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur. De Schoor biedt deze training jaarlijks aan. Afgelopen jaren bleek de empowermenttraining een groot succes. Het traject is bedoeld voor vrouwen die geen betaald werken hebben en hun talenten willen inzetten voor vrijwilligerswerk of een betaalde baan of het volgen van een opleiding volgen. Maar ook voor vrouwen die een passie willen uitbuiten maar niet weten hoe ze dit precies aan moeten pakken of die het lastig vinden om te vertellen waar ze goed in zijn.
Tijdens de training wordt de vrouwen geleerd wat zij allemaal kunnen en hoe ze daarmee en plek op de arbeidsmarkt kunnen vinden.
Vrouwen die zich aangetrokken voelen tot deze interessante training zijn van harte welkom. Meer info: Judy van der Wekken, 06-42741970, vanderwekken@deschoor.nl. Van deelnemers wordt verwacht dat zij gemotiveerd zijn en een omslag willen maken in het leven door zichzelf te ontplooien.