Tamara Brinkman opent eerste computerwinkel voor vrouwen

10 december 2008 08:00

ALMERE - DJ Tamara Brinkman heeft vorige week de eerste computerwinkel voor vrouwen geopend. Samen met vijf andere dames nam ze de volledige bediening van de MyCom winkel aan de Flevostraat in Almere over. Zij willen laten zien dat de computer allang niet meer voor mannen alleen is.


Deze dag was de tweede van een reeks 'Dames voor Dames'-dagen bij MyCom. Om de vrouw beter van dienst te zijn, worden verschillende MyCom winkels een aantal dagen in de maand volledig door vrouwen gerund. Het blijkt uit onderzoek dat tot negentig procent van de vrouwen zich genegeerd voelt binnen een IT-winkel. De producten, het advies en de verkoopbenadering sluit niet of nauwelijks aan bij hun behoeften. Hier gaat MyCom samen met Tamara en haar team een verschil in maken. In de vernieuwde MyCom winkels is een gedeelte ingericht met fashion producten zoals trendy notebooks, tassen en accessoires. Vrouwen kunnen terecht voor professioneel advies, afgestemd op vrouwen, gebracht door vrouwen. Om de focus op vrouwen te benadrukken, worden tijdens de 'Dames voor Dames'-dagen hoge kortingen op notebooktassen en notebooks gegeven, die alleen gelden voor dames. Naast deze kortingen maakt elke kopende vrouw ook nog eens kans op de 'Dames voor Dames' Aston Martin DB9.

Tamara Brinkman

Tamara Brinkman, onder andere bekend van haar rol als 'Babette Maters' in ONM, is nu presentatrice bij RTL Travel en DJ bij SLAM!FM. Tamara is één van de vrouwelijke programmamaaksters die haar radioprogramma, met behulp van de computer, volledig zelfstandig maakt.