Tante Samantha is klaar voor het Start Culture Festival

23 juni 2010 10:02

STAATSLIEDENWIJK - Haar knalroze shopping trolley staat al klaar in de gang want op zaterdag 26 juni draait Tante Samantha van het Bingo paradijs aan de bingo slinger tijdens het gratis Start Culture Festival aan de Wisselweg te Almere (Vlakbij Centraal Station). Uit haar shopping trolley tovert Samantha meer dan zestig prijzen tevoorschijn.


Van de week was Tante Samantha bij Kinki Kappers op bezoek om haar kittige kapsel nog even in de juiste krul te laten zetten. Daarna was er een fotoshoot met fotografe Marieke Breed. Deze fantastische foto's worden geëxposeerd tijdens het festival.
Start Culture heeft een hoofdpodium, DJ-podium en een Creative Market. Er is een kinderhoek, hapjes en drankjes, exposities en workshops. Op het hoofdpodium staan als hoofdacts Anneke van Giersbergen (van The Gathering), Capacocha (electro-rock&rolla-outacontrolla) en Maniacs of Noise (8-bit Original computerspelletjes muziek). Daarnaast zijn er optredens van o.a. For Luna, Casa di Mansa, VVFLEX, Almere Muziek Project, Roy Hadisubroto en Annabel.
De Creative Market heeft een aanbod met 60 kramen met onder meer Fashion, Vintage, Retro, Hand- en Homemade, Kids Stuff, met Kunst en Cultuur. Het is een kunstzinnige festivalmarkt, waar het winkelaanbod van Almere niet aan kan tippen. Dat wordt dus shoppen geblazen!
Nieuwsgierig geworden? Surf je naar StartCulture.com, check de flyers en kom langs!