Tante Truus, De Compagnie en De Jordaaan strijden om horecaprijs

20 december 2009 08:00

ALMERE - Tante Truus Lunches & Geschenken, Grandcafé De Compagnie en Grandcafé De Jordaaan zijn genomineerd voor de Horecaprijs Almere 2009. Dit werd donderdagmiddag tijdens een speciale bijeenkomst in restaurant Buddha door de wethouder van Economische Zaken en tevens juryvoorzitter Martine Visser bekend gemaakt.


De drie genomineerde horecaondernemingen zullen de komende tijd worden bezocht door mystery guests van het bureau Performance Solutions en door de juryleden. Op basis van alle bevindingen kiest de jury uiteindelijk de winnaar, die de horecaprijs op 26 januari uit handen van de wethouder in ontvangst mag nemen.
De Horecaprijs Almere 2009 zal worden uitgereikt aan de meest gastvrije horecaondernemer van Almere. Gekeken zal worden naar de ontvangst van gasten, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

Jury

De jury onder voorzitterschap van de wethouder van Economische Zaken Martine Visser bestaat dit jaar uit: Arjan van Leeuwen van Agis, Lenny van den Brink, Ambassadeur uit het Almere-Team, Cas van Rijsbergen, student aan de Almeerse opleiding Small Business & Retail Management, de winnaar van vorig jaar Wim Koemeester van Brasserie Bakboord, tevens vertegenwoordiger van Horeca Nederland en Nik Smit, marketing manager Toerisme & Recreatie bij Almere City Marketing.