Telefoonbemiddelaar gevraagd

14 december 2011 06:00

ALMERE - De Vrijwillige Thuishulp zoekt per direct een collega om op woensdagochtend het team te versterken. De vrijwillige Thuishulp biedt laagdrempelige hulp aan mensen thuis die door omstandigheden niet meer alles zelf kunnen doen en geen hulp kunnen vinden in hun directe omgeving. Zij kunnen telefonisch een beroep doen op de Vrijwillige Thuishulp.


Het is de taak van de bemiddelaars om telefonisch binnenkomende hulpvragen aan te nemen, om vervolgens bij iedere binnengekomen hulpvraag een geschikte vrijwilliger te zoeken. Alle gegevens worden daarbij nauwkeurig digitaal geregistreerd. Momenteel zijn er tien vaste vrijwillige telefoonbemiddelaars en één vrijwillige inval telefoonbemiddelaar werkzaam bij de Vrijwillige Thuishulp. Op werkdagen zijn er altijd twee telefoonbemiddelaars van 9.30 tot 12.30 uur aanwezig. Van de telefoonbemiddelaar wordt verwacht dat hij/zij goed kan luisteren, een goed inlevingsvermogen heeft, positief ingesteld is en op accurate wijze gegevens kan verwerken. De organisatie van de Vrijwillige Thuishulp biedt een gezellige werksfeer, een inwerkperiode en ondersteuning bij de werkzaamheden.
Spreekt het bovenstaande aan? Neem dan contact op met Marleen Ammerlaan: 036-5341404 (op werkdagen tussen 9.30 uur – 12.30 uur) of mailen naar: m.ammerlaan@vmca.nl. Meer weten: www.vmca.nl.