Telesuper en Ford Schurer-Kamphuis slaan handen ineen

23 maart 2021 09:00

ALMERE - Vrijdag 19 maart was het dan zover, de eerste 4 van in totaal 65 stuks nieuwe Ford Transits werden door Ford Schurer-Kamphuis op locatie geleverd aan online supermarkt Telesuper.

De nieuwe Ford Transits zijn uitgerust met een schone 2 liter EcoBlue euro 6.2 motor die tot de nieuwste en schoonste in de markt behoort. Schone en nieuwe techniek is iets wat mooi aansluit op de duurzame filosofie van Telesuper. Het bedrijf heeft in het nieuwe pand aan de Damsluisweg in Almere duidelijk geïnvesteerd in een energiezuinige bouwconstructie met een geheel ergonomisch werkproces waarbij recycling centraal staat.

Praktisch en ergenomisch

Ook bij het inrichten van de nieuwe Ford Transits is erop gelet dat er door Telesuper zo praktisch en ergonomisch mogelijk kan worden geladen en gelost. Zo wordt er gebruik gemaakt van een nieuw ingericht laaddok en een nauwkeurige indeling van de warme en koude compartimenten in de Smartbox-opbouw. Voor het onderstel is gekozen voor een zogenaamd skeletal Chassis, waarbij de laadvloer lager ligt dan een standaard chassis. Dit maakt het chassis uitermate geschikt voor het uitladen van boodschappen op locatie.

Binnenkort worden ze nog mooi bestickerd en zal men de nieuwe Ford Transits niet alleen in Almere, maar in heel Nederland tegenkomen.

Ford NL, SMARTBOX en Ford Schurer-Kamphuis wensen Telesuper via deze weg nogmaals veel veilige kilometers toe!

V.l.n.r. Sanne Lundin van Telesuper, Paul Janssen van Ford Schurer-Kamphuis, Marco Verduijn van Telesuper en Wietze Zijlstra Ford NL.