Telfort opent nieuwe winkel in stadshart

14 oktober 2009 07:00

STAD CENTRUM - Telfort opent vrijdag 16 oktober aan het Forum 2 in Almere haar 36ste nieuw ingerichte bel- en internetwinkel. Via de nieuwe winkel kunnen Almeerders binnenkort genieten van voordelige bel- en internettarieven. Het winkelassortiment wordt gecombineerd met populaire toestellen die gebruikmaken van een betrouwbaar netwerk.


De winkel is compact en de inrichting ervan is eenvoudig en duidelijk. Uiteindelijk hoopt Telfort hiermee het keuzeproces voor haar winkelbezoekers gemakkelijker te maken. Bovendien kan Telfort hierdoor haar tarieven concurrerend houden. Telfort opent steeds meer winkels, omdat het bedrijf merkt dat (potentiële) klanten het prettig vinden om zich persoonlijk te laten adviseren in de winkels. De winkel is voor klanten een belangrijke graadmeter in de zoektocht naar een goede aanbieding.

Openingsaanbod

Op zaterdag 17 oktober viert het team van Telfort deze opening met een spetterend openingsaanbod: een promotieteam kondigt dan een eenmalige actie aan in de winkelstraat. Telfort nodigt het winkelend publiek van harte uit om een welkomstdrankje te nuttigen aan het Forum.
Voor meer informatie over de winkels van Telfort zie: http://www.telfort.nl/winkels.