Tennisvereniging Het Nieuwe Land is meer dan tennis alleen

22 juli 2009 07:00

STEDENWIJK - Tennisvereniging Het Nieuwe Land (HNL) aan de Delftstraat 2 organiseert van zaterdag 25 juli tot en met zondag 2 augustus voor de 24e keer een Open Toernooi. Met een recordaantal inschrijvingen in de verschillende categorieën zit het toernooi inmiddels bomvol.


Dit jaar is het toernooi nog grootser dan anders. En naast sportieve wedstrijden op alle niveaus, staat HNL ook bekend om haar uitstekende sfeer en activiteiten naast de baan.
Zo is er op zaterdag 1 augustus een feestavond geheel in stijl van het tropische thema. Op donderdagavond 30 juli vindt ook weer de traditionele 'bieravond' plaats. Proef de verschillende biertjes onder het genot van feestelijke muziek die wordt verzorgd door een DJ. Combineer dit met een hapje eten en het heerlijke vakantiegevoel ontstaat vanzelf.
Daarnaast staat het park vol met ondernemers die hun product promoten met mooie aanbiedingen voor alle bezoekers. Maak bijvoorbeeld kennis met een massagematras, krijg make-up advies of koop een gadget, verzorgingscrème of sieraad! Deze kraampjes staan op donderdag 30 juli en zaterdag 1 augustus vanaf 17.00 uur op het park.
Maak op een ontspannen manier kennis met tennisvereniging HNL. Het park is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor niet-tennissers! Kijk voor meer informatie op www.hetnieuweland.nl.