Testdag MBT-schoen bij Sportpaleis 2000 op 1 mei

28 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - Bij Sport 2000 Sportpaleis aan de Corridor 8 is zaterdag 1 mei een testdag voor de MBT-schoen. De MBT is geen hardloopschoen, maar een work out-schoen. Iedere stap is een kleine training. Wie zaterdag een paar schoenen koopt, krijgt er gratis een paar Falke TK2 sokken bij cadeau!


Door de constructie van de zool van de MBT-schoen gaat de drager onbewust met zijn lichaam op zoek naar stabiliteit. Hierdoor worden belangrijke spiergroepen in het lichaam geactiveerd. Ook het looppatroon en de houding worden verbeterd. Dagelijks lopen op MBT zorgt voor een goede training van been-, buik- en bilspieren. Het is niet de bedoeling om bij de aanschaf direct urenlang op de MBT te lopen, want dat kan spierpijn opleveren. Balans en coördinatie worden verbeterd, dus worden andere spieren aangesproken. Eenmaal gewend aan de MBT, loopt de schoen ontzettend lekker en is ideaal voor een stevige wandeling of stedentrip.
Op zaterdag 1 mei kan iedere geïnteresseerde bij Sport 2000 Sportpaleis aan de Corridor de MBT-schoen gratis uitproberen. Medewerkers van MBT zijn met de hele collectie aanwezig voor begeleiding en instructie. De schoenen zijn ook voor verkoop beschikbaar.
Wie tijdens de testdag een paar MBT-schoenen koopt, krijgt een paar Falke TK2 sokken ter waarde van 19 euro, gratis.

Sport 2000 Sportpaleis

De Corridor 8
1315 VG ALMERE
036 - 5344611
www.sportpaleis.nl
www.mbt.com