The Joker Comedy Club succes met nieuwe locatieLaatste comedyshow van het seizoen uitverkocht

09 juni 2009 13:51

STAD CENTRUM - Naast alle negatieve berichten nu ook een positief geluid vanuit het stadshart. Afgelopen vrijdag kwam het Joker-Comedyseizoen ten einde, teruggekeken over de afgelopen tien shows spreek de organisatie van een groot succes.


Almere heeft duidelijk meer behoefte aan humor en vrolijkheid. Het is voor the Joker comedy club een bewogen jaar geweest. Begin 2009 vond er een bestuurswissel plaats, en tegelijkertijd verloor het haar financiële en culturele partner Tumult. Nog geen zes maanden later stond the Joker ook nog eens op straat na het faillissement van Cinescope. Het vereiste wat extra inzet van haar vrijwilligers en partners, maar uiteindelijk werd het seizoen met een denderende uitverkochte Engelstalige show afgesloten op de nieuwe locatie het Apollo Hotel Almere City Centre.
"In het afgelopen jaar is het ons wel duidelijk geworden waar Almere behoefte aan heeft, en dat is meer humor!" zegt voorzitter Rick van de Schootbrugge. "De uitverkochte shows en enthousiaste reacties zijn het bewijs. We zijn dan ook volop bezig aan die vraag te voldoen, maar hebben daar nog wel financiële partners bij nodig. Het blijft een stichting en dus afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren en subsidies."
Na de zomerstop, vanaf de eerste vrijdag in september, is The Joker Comedy Club weer terug met een nieuw seizoen. Gegarandeerd is dat er nog meer gelachen zal worden! Kijk voor meer info op www.thejokercomedyclub.nl.