The Joker Comedy Club zoekt onderkomen

20 mei 2009 07:00

STAD CENTRUM - Door het faillissement van de Cinescope heeft ook The Joker Comedy Club geen onderkomen meer voor de wisselend vier stand-up comedians die er elke eerste vrijdag van de maand optreden. "The Joker staat met humor en al op straat", aldus de organisatie The Joker Comedy Club.


De sluiting van de bioscoop Cinescope, die in financiële problemen zat en met een bezoekerstekort kampte, is voor The Joker een steek in het hart. Meerdere comedians van de club zeggen erg gesteld te zijn op deze locatie. "Midden in het hart van Almere. Het was een fijne zaal om te spelen."
The Joker Comedy Club moet nu haar onderkomen elders zoeken. Op dit moment is de organisatie hard bezig met een nieuwe centrale en sfeervolle locatie in Almere. Deze zal later deze maand officieel bekendgemaakt worden, valt te lezen op de website van de comedyclub. "We blijven het liefst in Stad, maar we bekijken alle mogelijkheden. We zijn ook in overleg met de gemeente", verklaart één van de organisatoren van de comedyclub.
In ieder geval gaat de show van vrijdag 5 juni om 20.00 uur gewoon door. De Engelse comedians en MC zijn hiervoor al geboekt. "Dus mocht iemand nog een zaal hebben voor honderd lachende Almeerders, dan horen wij het graag!" zegt Karel-Oscar van Hengel. Voor tips over een nieuwe zaal of meer informatie is hij te bereiken via kareloscar@thejokercomedyclub.nl of 06-24873865. Of kijk op www.thejokercomedyclub.nl. (Foto: aangeleverd)