The Mall YfC AlmereJongeren doen vrijwilligerswerk

26 november 2008 08:00

ALMERE - Onder het motto: ‘Wie bezorg jij dit jaar een onvergetelijke kerst?’ gaan zeker honderd Almeerse jongeren vier dagen lang vrijwilligerswerk doen in Almere. Deze nieuwe jongerenactiviteit van YfC Almere heet ‘Diverse City’ en wordt gehouden van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 december.


De jongeren zullen meewerken aan sociale acties als zieken bezoeken, kerststukjes rondbrengen, een kerstdiner voor ouderen, een voetbaltoernooi voor de wijk, schoonmaakacties en nog veel meer. Ook zullen zij bestaande acties in Almere ondersteunen. YfC Almere organiseert samen met het landelijke Diverse City-team dit evenement, dat komende kerst in tien steden gehouden wordt. Naast het jongerencentrum ‘The Mall’, de meidenhulplijn en de preventie op scholen biedt YfC Almere nu dus ook een activiteit die meer gericht is op kerkelijke jongeren. Meer dan tien kerken slaan dan ook de handen ineen om ze vervolgens flink te laten wapperen. Naast hard weken zal er ook veel aandacht zijn voor fun, workshops en bezinning.
Wie mee wilt doen aan Diverse City Almere of een goede tip heeft voor een klus of actie, kan een mailtje sturen met naam en telefoonnummer naar mark@yfc-almere.nl. Zie ook de website www.diversecity.nl.