The Travel Club: maatwerk in reizen

17 maart 2010 08:00

STRIPHELDENBUURT - Arianne Bastiaans uit de Stripheldenbuurt is sinds 2007 via The Travel Club actief als persoonlijk reisadviseuse. "Ik neem de mensen veel werk uit handen en het grappige is dat ik daarmee vaak zelfs voordeliger prijzen heb dan de traditionele reisbureaus."


Het grote voordeel van een persoonlijk reisadviseuse is dat de klant niet uren in de rij hoeft te wachten, zoals bij 'stenen' reisbureaus. "We maken een afspraak op een tijd dat het de klant uitkomt en vervolgens geef ik een reisadvies op maat. Het is veel persoonlijker en daardoor is de service ook groot: ik kom de reispapieren afgeven en zorg vaak nog voor een aardigheidje. Zo regelde ik voor een supermarkt een bedrijfsuitje naar Disneyland Parijs en gaf ik een Mickey Mouse-taart mee. Je hebt toch een band met de klant. Mijn klanten komen ook altijd weer terug."
Bastiaans regelt net zo makkelijk een 'weekendje weg' als een complete wereldreis. "Natuurlijk kan je ook op internet gaan speuren, maar daar tref je uitsluitend de standaard pakketreizen aan. Wil je liever in een bekend hotel slapen, dan blijkt dat niet mogelijk. Bij mij dus wel. Via The Travel Club hebben wij bovendien ook contact met veel buitenlandse touroperators: we kunnen dus veel aanbieden."

The Travel Club

Bobbieplantsoen 8
1336 MJ Almere
036-5244366/06-10883759
arianne.bastiaans@thetravelclub.nl
www.thetravelclub.nl/ariannebastiaans