Theater Vis à Vis ontvangt deze zomer LINK & KO

29 april 2021 08:25

ALMERE - Theatergezelschap Vis à Vis in Almere gooit van 29 juli tot en met 8 augustus haar poorten open voor Maya Link's theatergezelschap LINK & KO, die met haar nieuwe voorstelling 'Als varkens konden vliegen' op het terrein van Vis à Vis speelt. De regie van de voorstelling lag in handen van Vis à Vis' mede-oprichter Marianne Seine.

Onder de noemer Vis à Vis Ontvangt programmeert Vis à Vis externe theatergezelschappen. "We geven aanstormend talent graag een podium en gelukkig kunnen wij dat bieden op ons eigen terrein naast het Almeerderstrand." aldus artistiek kernlid Marianne Seine.

Eenzaamheid in coronatijd

Als varkens kunnen vliegen speelt in op de actualiteit. Het is een lockdown liefdesverhaal over een meisje en een drone.Het thema eenzaamheid in coronatijd gaat als een rode draad door de voorstelling heen. In een serie ontmoetingen raakt Maya heen en weer geslingerd door een wervelwind aan emoties en zoekt ze de grenzen op van wat mag en kan in haar zoektocht naar liefde. Als knuffelen uit den boze is en een vuistje niet meer volstaat, wat is dan 'the next best thing'?

Theater Spektakel WILD

Als varkens konden vliegen staat geprogrammeerd in de zomerstop van Theater Spektakel WILD. Vis à Vis kondigde voor deze voorstelling kortgeleden extra voorstellingen aan. De voorstelling WILD is te zien vanaf 2 juni t/m 18 juli en van 18 augustus tot en met 26 september.

Meer informatie en kaartverkoop via www.visavis.nl.

'Als varkens konden vliegen' is een lockdown liefdesverhaal over een meisje en een drone. (Foto: Keith Montgomery)