Theatergroep SubSub speelt ONT-MOET rondom De Voetnoot

10 juni 2021 13:00

ALMERE – Theatergroep SubSub speelt dit jaar de nieuwe voorstelling ONT-MOET. De acteurs nemen het publiek mee op een ontdekkingsreis buiten, op verschillende plekken rondom De Voetnoot in Almere Stad. Op zoek naar 'echt' contact, zonder écht contact. SubSub speelt tien voorstellingen van 16 juni tot en met 1 juli.

Rennen en vliegen was tot voor kort de normaalste zaak van de wereld. Nog niet zo lang geleden verlangden we ernaar om vaker vanuit huis te werken, dat ene schooluur te skippen en in bed te blijven liggen of een feestelijke ontmoeting met vrienden te cancelen. Sinds maart 2020 werd dit ineens werkelijkheid. We gingen van een wereld vol ontmoetingen en moeten, naar niets meer moeten. Ont-moeten. Dat is precies waar de nieuwste voorstelling ONT-MOET van Theatergroep SubSub over gaat.

Het stuk wordt gespeeld door negen jonge acteurs en actrices. Ze nemen het publiek mee op een reis waarin de balans opnieuw wordt opgemaakt. De spelers worden door SubSub begeleid bij ontwikkelen van hun makers skills. Met behulp van professionals maken zij de voorstelling met performance-achtige elementen rondom het thema ont-moeten. Het concept is ontwikkeld door Esther Bolte.

Kaartverkoop

De voorstelling worden gespeeld van 16 juni tot en met 1 juli. In het weekend van 2 t/m 4 juli speelt SubSub de voorstelling op het Poolshoogte Festival in Deventer. In deze periode speelt SubSub ook een aantal besloten schoolvoorstellingen.

Kaarten zijn vanaf nu online te koop via www.subsub.nl. Reguliere tickets kosten 14,50 euro en studenten kunnen voor 7,50 euro naar de voorstelling kijken. Voor de echte SubSub fans is er een speciaal fanticket van 17,50 euro. Met een fanticket steunt de koper de productie van deze en de volgende voorstelling én krijgen zij een SubSub-tasje met inhoud cadeau.

De jonge acteurs nemen het publiek mee op een ontdekkingsreis met performance-achtige elementen. (Foto: Esther Bolte)