Thema Dag van de Dialoog Almere 2011 bekend

25 mei 2011 05:00

STAD CENTRUM - Het thema voor de vijfde Almeerse Dag van de Dialoog 2011 luidt ‘Op eigen kracht’. In een inspirerende bijeenkomst met organisatoren en gespreksleiders van dialoogtafels 2010 is dinsdagavond 17 mei in De Kunstlinie het thema vastgesteld.


In deze bijeenkomst is teruggeblikt op de Dag van de Dialoog 2010 en een aanvang gemaakt met de voorbereidingen voor de Dag van de Dialoog 2011. De gespreksleiders
hebben alvast met het thema geoefend in een minidialoog.
Doel van de Dag van de Dialoog is het leggen van nieuwe verbindingen tussen mensen en organisaties verspreid over de hele stad. Daardoor kunnen op eigen kracht nieuwe inzichten, ideeën, kansen en concrete initiatieven ontstaan die de maatschappelijke samenhang in Almere bevorderen.

Aanmelden voor dialoogtafels

De vijfde Almeerse Dag van de Dialoog vindt plaats op woensdag 9 november. Wie een dialoogtafel wil organiseren, kan zich nu al aanmelden via www.almeredialoog.nl. Wat precies van een tafelorganisator wordt verwacht, is op de site te vinden. Zodra er dialoogtafels bekend zijn, worden deze op www.almeredialoog.nl gezet. Wie mee wil doen aan een dialoogtafel kan zich dan rechtstreeks melden bij de tafelorganisator.
De organisatie van de Almeerse Dag van de Dialoog is dit jaar in handen van De Schoor, Bureau Gelijke Behandeling, Rabobank Almere, Ymere, De Meergronden, De Kunstlinie en de gemeente Almere. Daarnaast leveren andere maatschappelijke organisaties een bijdrage als sponsor.