Tibetaanse lama bezoekt De Open Ruimte

21 maart 2012 06:00

MUZIEKWIJK – De Tibetaanse lama Tulku Lobsang bezoekt Almere op woensdag 28 maart. Tulku Lobsang is beschermheer van het Ganden Shartse klooster in Zuid-India en zal in Almere een boeiend programma verzorgen in gebouw De Open Ruimte aan de J. Bakerstraat 40.


De dagworkshop, van 10.00 tot 16.30 uur, heet ‘Tonglen, geven en ontvangen vanuit het hart’. In deze workshop leert Tulku Lobsang de bezoekers stapsgewijs op een liefdevolle en zachte manier naar angst en pijn te kijken en het hart te openen zodat pure liefde ervaren kan worden.
Een avondlezing, van 20.00 tot 22.00 uur, gaat over ‘Power of Love, De Kracht van Liefde’. Het ervaren van liefde geeft zin aan het bestaan en opent chakra’s. Het is de beste methode om het ego te overwinnen. Toch gaat het ons soms moeilijk af om ‘liefdevol’ in het leven te staan. Pas op het moment dat men leert liefde te voelen en te geven, zal diep en langdurig geluk kunnen worden ervaren.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar almere@tulkulobsang.nl met vermelding van dag- of avondprogramma. Meer informatie: www.deopenruimte.nl.