Tien bands op muziekfestival Grandcafé Seventies-Eighties

28 april 2010 07:00

BUITEN CENTRUM - Grandcafé Seventies-Eighties organiseert op 30 april voor de zesde keer het Muziekfestival. Vanaf 13.00 tot 24.00 uur staan er tien verschillende bands op een openluchtpodium met muziek uit de jaren '70 en '80.


De bands komen allemaal uit de provincie Flevoland naar het Westeinde voor een fantastisch muziekspektakel. Het Grandcafé Seventies-Eighties Muziekfestival kent inmiddels een rijke traditie aan lekkere muziek gecombineerd met een fantastische sfeer en omgeving. Begonnen in 2004 is het festival een begrip geworden. Het festival wordt gekenmerkt door een snelle opeenvolging van bands zonder stiltetijden met de mogelijkheid voor een ieder om te staan of lekker te zitten op het terras.

Dit jaar wordt het programma verzorgd door:

De mannen van Bla Bla, Hi-Lite (ABBA tribute), Mark, Randy Pears, The Rhinstone Brothers, Road Trip, Sander Hoek and friends, Seven Sinns, Shagalicious and William Smulders. Wederom wordt het geluid verzorgd door Smit Soundservice uit Almere Haven, een begrip in de Nederlandse muziekwereld.
De entree is gratis en er zijn 250 gratis parkeerplaatsen. Er worden ongeveer drieduizend bezoekers verwacht. Meer info? Kijk op www.grandcafe7080.nl of stuur een mailtje naar grandcafe7080@planet.nl.