Tien procent actiekorting op alle raambekledingKoster Zonwering & Raambekleding viert vijfjarig best

08 april 2009 07:00

MARKERKANT - Koster Zonwering & Raambekleding, de speciaalzaak voor alles op het gebied van zonwering en raambekleding, viert op Tweede Paasdag, maandag 13 april, haar vijfjarig bestaan. Daarnaast is op deze dag de opening van het 'zonweringseizoen'. Om dit alles te vieren krijgen klanten tien procent korting op alle raambekleding. Deze actie loopt van vrijdag 10 tot en met zaterdag 18 april.


Koster Zonwering & Raambekleding heeft alles in huis op het gebied van 'zonwering', zoals zonneschermen, rolluiken en screens voor de buitenzijde van de woning. Voor de binnenzijde, 'raambekleding' zoals vitrages, gordijnen, rol- en vouwgordijnen, plissés, jaloezieën en lamellen. Tevens heeft Koster ook alles op het gebied van raam- en deurhorren.
De speciaalzaak levert enkel betaalbaar maatwerk. "Maatwerk is bij ons absoluut niet duur", vertelt de eigenaar Kees Koster. "En naast dat wij geen overtollig materiaal in rekening brengen, is opmeten en monteren van de raambekleding ook altijd gratis."
Klanten kunnen bij Koster Zonwering & Raambekleding altijd een eerlijk advies verwachten. Daarnaast streeft de speciaalzaak naar het uitgeven van eerlijke offertes zodat mensen achteraf niet voor onaangename verassingen komen te staan. Koster: "Ik stuur mensen liever met een goed advies naar huis dan dat ze later ontevreden zijn over de gekochte spullen. We streven er naar om een goede relatie met de klanten op te bouwen."
In een artikel in hét vaktijdschrift voor zonwering en rolluiken, Z&R, is te lezen hoe een 'mysteryguest' de zaak van Koster Zonwering & Raambekleding bezocht. Dit bezoek is als zeer positief ervaren, wat nogmaals bevestigt dat een goede service voorop staat bij deze speciaalzaak. "Vriendelijk blijven is de kunst van het verkopen", zegt de heer Koster dan ook vol trots.
Koster Zonwering & Raambekleding
Markerkant 1205/2
1314 AJ Almere
036-5347191
www.kosterzonwering.nl