Tien Top Shops in stadshart geselecteerd voor wedstrijd

09 oktober 2009 07:00

STAD CENTRUM - Bezoekers van Stadshart Almere hebben de afgelopen weken hun tien favoriete winkels gekozen. Door hun stem uit te brengen op stadshart-almere.nl zijn er nu tien Top Shops geselecteerd, die doorgaan naar een volgende stemronde. Uiteindelijk blijft er één winnaar over die de titel Top Shop van stadshart Almere mag dragen.


De tien Top Shops zijn:

Bleep         (Schutterstraat)
New Portland      (Belfort)
Siempre      (Bordes)
Preferido      (Belfort)
Het Beeldverhaal   (Zoetelaarpassage)
Selexyz Scheltema   (Corridor)
V&D         (Citadel)
Zara         (Citadel)
Chocolaterie BonBoni(Stationsplein)
Hema         (Diagonaal)
Kwaliteiten
Was het tot nu toe zo dat elke voorkeurstem voor een plaats in de top-10 kon zorgen, van nu af aan worden de winkels op hun kwaliteiten beoordeeld. Een panel van betrokken consumenten wordt gevraagd naar hun mening over deze tien winkels, waarbij gelet wordt op aspecten als klantvriendelijkheid, de uitstraling van de winkel, de bereikbaarheid, et cetera.
De winkel die in dit onderzoek het hoogste scoort, wordt uitgeroepen tot Top Shop van stadshart Almere. Voor de consumenten die deelnemen aan het vervolgonderzoek ligt er ook een aantrekkelijke beloning in het verschiet: onder de panelleden wordt een reis naar New York verloot.
De actie loopt tot 25 oktober. Dan wordt bekend gemaakt welke winkel Top Shop van stadshart Almere is geworden en wie de reis naar New York gewonnen heeft.