Tijdens Almere Haven Festival op braderie:Burgemeester maakt thema Dag van de Dialoog bekend

06 september 2009 07:00

HAVEN CENTRUM - Burgemeester Annemarie Jorritsma lanceert het thema van de Dag van de Dialoog op vrijdagmiddag 4 september tijdens de prijsuitreiking van de Botterrace op het Havenfestival.


Op zaterdag 5 september is de organisatie van de Dag van de Dialoog aanwezig op de braderie in Haven om Almeerders te informeren over de Dag van de Dialoog die dit jaar op donderdag 5 november plaats vindt in Almere. "We willen Almeerders vooral uitnodigen om mee te komen doen op de Dag van de Dialoog", aldus een woordvoerder van de organisatie.

Dag van de Dialoog

"Het is dé kans om met andere Almeerders in gesprek te gaan rond een aansprekend thema", aldus de organisatie. En "dé gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en verbindingen te leggen in en voor de stad". Op 5 november staan tussen 19.00 en 21.00 uur in heel Almere gesprekstafels: in buurtcentra en scholen, bij maatschappelijke organisaties, bedrijven of gewoon bij iemand thuis. Door de diverse samenstelling van de mensen aan tafel, komen deelnemers met mensen in contact die men in het dagelijkse leven wellicht zelden spreekt.
De organisatie is in handen van De Schoor en Bureau Gelijke Behandeling. Verder doen mee: Ymere, Rabobank Almere, gemeente Almere, ASG, ROC Flevoland, De Alliantie en De Kunstlinie.
Meer informatie en/of aanmelden

Op de website www.almeredialoog.nl is verder alle informatie te vinden. Via de website kan iedereen zich ook aanmelden. Telefonisch verstrekt Patricia van den Hoek informatie: 06-52420103.