Tom Pelckmans Beeld, Geluid & ICT is snel, flexibel en efficiëntBestaande en nieuwe apparatuur

30 december 2009 08:00

LITERATUURWIJK - Er is bijna niets teleurstellender dan na de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe computer of televisie er achter te komen dat het niet werkt. Althans zo lijkt het. 'Plug and play' is niet altijd wat het moet zijn, helaas. Tom Pelckmans Beeld, Geluid & ICT biedt uitkomst door te helpen bij het installeren of koppelen van bestaande en nieuwe apparatuur in huis. Snel, flexibel en efficiënt.

Met 25 jaar ervaring in de consumenten elektronica, heeft Tom Pelckmans zijn naam gevestigd in beeld-, geluid- en PC-oplossingen op maat. Tom: "Iedereen wil toch de nieuwste apparatuur in huis hebben en het liefst werkend? Dat gaat soms nog wel eens mis... Ik help om dit probleem op te lossen omdat ik op de hoogte ben van alle laatste ontwikkelingen." Of dit nu het integreren van een PC en audiosysteem in de huiskamer is of dat er een draadloos netwerk aangelegd moet worden; voor Tom Pelckmans Beeld en Geluid is dit een fluitje van een cent.
Tom Pelckmans: "Iedereen wordt wel eens verleid door advertenties of mooie artikelen in vakbladen, en denkt dan: 'Ja, dat wil ook!' De keuze voor apparatuur, bedieningsgemak en toekomstgericht-kopen zijn dan vaak de moeilijkste." Ook hierbij kan Pelckmans een rol spelen. "Door van te voren een gedegen advies te geven, gaat het achteraf ook echt werken en zijn er geen teleurstellingen dat het niet compleet is of dat alle snoeren wel zijn meegeleverd. Ik geef hier zelfs garanties op! Dus het traject kan ook beginnen vóór de aankoop, een soort Personal Shopassistant dus."Tom Pelckmans Beeld, Geluid & ICT is snel, flexibel en efficiënt
Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur.
Tom Pelckmans Beeld, Geluid & ICT
Annie M.G. Schmidtweg 45
1321AC Almere
06-55755155/036-5246889
www.pelckmans.nl