Tooltime Avond en Fiets-Fit bij Profile van der Linde

06 maart 2010 08:00

STAD CENTRUM - Altijd al willen weten hoe een rem goed afgesteld moet worden, een vervelende lekke band gerepareerd of hoe een spaak in een wiel gemonteerd moet worden? Ook geïnteresseerd om zelf te ontdekken waarom een versnelling niet goed werkt of om zelf kleine reparaties te doen?


Op al deze vragen komt een antwoord tijdens de onderhoudsavond Tooltime op woensdag 17 maart van 19.00 tot 22.30 uur bij Profile van der Linde. Inschrijven voor deze onderhoudsavond kost 15 euro per persoon.

Fiets-Fit: Mountainbike en Race Clinic

Voor wie het lastig is om alleen weer te beginnen met fietsen of ervoor te trainen zijn er de mountainbike- of racefietstrainingen van Fiets-Fit bij Profile van der Linde. Vanaf zaterdag 13 maart wordt er gestart met de zes weken durende trainingsserie van Fiets-Fit. Met Fiets-Fit wordt de conditie beter en leren deelnemers de basistechnieken van het mountainbiken of racefietsen. Zo krijgt iedereen een lekker duwtje in de rug dat nodig is om te beginnen met fietsen. Deelname aan Fiets-Fit kost 30 euro. Voor dit bedrag krijgen deelnemers zes mountainbike- of racefietstrainingen en twee keer het Fietssport Magazine. Maar ook de unieke fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van 750 euro, geldig tijdens de Fiets-Fit trainingen en korting op het Fiets-Fit wielershirt. Zin om mee te doen? Aanmelden kan bij Profile van der Linde.
www.profilevanderlinde.nl

Flevostraat 1
036-5344530
Almere Stad