Top 10 van populairste uitjes in Flevoland

31 december 2020 11:30

FLEVOLAND - 2020 was het jaar waarin we Nederland (her)ontdekten tijdens een vakantie in eigen land en een dagje weg in de buurt. Gelukkig konden we er vooral in de zomer lekker op uit. DagjeWeg.NL zette de populairste uitstapjes in Flevoland op een rij.

De jongste provincie van ons land levert ook dit jaar weer het populairste Nederlandse uitstapje. Net als in 2019 is Hans & Grietje Pannenkoekenrestaurant en Speelpark in Zeewolde de onbetwiste nummer één. Maar Flevoland heeft nog veel meer te bieden voor jong en oud. Op de tweede en derde plek in de Top 10 van Flevolandse uitstapjes staan respectievelijk de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest en Outdoorpark SEC Almere. De Top 10 bestaat verder uit Wedding Wonderland in Almere, Veiligheidsmuseum PIT in Almere, Walibi Holland, Center Parcs De Eemhof, Museum Schokland, Dierenpark Almere Jungle en Batavia Stad Fashion Outlet.

In de database met inmiddels meer dan 7500 uitstapjes op DagjeWeg.NL vinden bezoekers dagelijks inspiratie voor een dagje uit in eigen land. Bekijk op de website ook de Top 25 populairste dagjes uit van 2020 in heel Nederland.

Ook Veiligheidsmuseum PIT staat in de top 10.