Tot 1 april welkomstcocktail gratisSfeervol genieten van Asian fusion gerechten bij Mori Kitchen

12 februari 2018 14:46

PARKWIJK – Restaurant Mori Kitchen opende vorige week de deuren aan de Watercipresstraat 9. Het Asian fusion all-you-can-eat restaurant biedt een mix van fusion hapjes van zowel Japanse als Chinese gerechten. Mori Kitchen is perfect voor mensen die ervan houden om te proeven van verschillende gerechtjes en die nieuwe smaken willen ontdekken.


Mori betekent in het Japans ‘bos’. In de zaak zijn veel natuurlijke elementen gebruikt zoals houtaccenten in het meubilair, papier-houten wanden en kersenbloesem bomen om intieme zitplaatsen te creëren voor kleine en grote gezelschappen.
Vier vrienden begonnen samen het nieuwe restaurant. “Ze kennen elkaar uit de horeca wereld en hadden al gauw een klik met elkaar”, aldus de manager van Mori Kitchen. “Alle vier hebben ze veel werkervaring opgedaan in hun eigen vakgebied. Micheal bijvoorbeeld werkte als chefkok bij Lai Sin, een Chinees restaurant met een Michelinster.

Sfeervol

Mori Kitchen heeft meer dan honderd zitplaatsen. “De zaak is bewust ruim opgezet. We willen een plek creëren waar je gezellig, sfeervol, (in)formeel en heerlijk kunt eten en drinken. We hebben een hoek waar onze gasten op Japanse stijl, zittend op Tatami matten, kunnen eten. Daarnaast hebben we hoeken waar onze gasten op Westerse wijze kunnen eten op comfortabele stoelen.”
Bij Mori Kitchen kunnen gasten dineren voor een vaste prijs, van 25,80 euro van maandag tot en met donderdag en 27,80 van vrijdag tot en met zondag. “Gerechtjes kunnen gasten aan tafel zelf bestellen via een tablet en dit is inclusief een uitgebreide dessertbuffet.”
Mori Kitchen is geopend op maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 22.00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.30 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Meer informatie: www.mori-kitchen.nl en reserveringen: 036-5353888.