Tot en met 27 juni tien procent korting op dineren bij inlevering van bon uit Almere DEZE WEEKWok &

03 juni 2009 07:00

HAVEN - Wok & Partyrestaurant Atlantis aan het Weerwater is in de zes jaar tijd dat het open is, een begrip in Almere en Flevoland. Het zesjarig bestaan moet uiteraard gevierd worden. Tegen inlevering van de bon in Almere DEZE WEEK krijgt iedereen tien procent korting op de totale rekening.


Tot vijfhonderd gasten kunnen er terecht voor een Aziatisch/oriëntaals diner, waarbij de keuzevrijheid in hoog vaandel staat. Gasten kunnen zelf bepalen wat er in de wok klaargemaakt wordt.
Bij het buffet kan gekozen worden uit de vele soorten groenten, vlees en vis. In één van de gloeiend hete woks worden alle ingrediënten bij elkaar gedaan, kies er een saus bij en de heerlijke maaltijd is compleet. Dat bleek een succesformule.
Directeur van Atlantis, Alex Shao: "Wokken is snel klaar en heel gezond! Alle ingrediënten zijn vers. Daarnaast hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding."
Bij wokrestaurant Atlantis is de keuze letterlijk onbeperkt. Variëren in de gerechten is eindeloos, je eet iedere keer weer iets anders. Ook grote groepen voor familie- of personeelsfeesten kunnen hier prima terecht. Er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur.
Het restaurant is de hele week geopend van 16.30 tot 22.30 uur.

Wok & Partyrestaurant Atlantis

Archerpad 2
1324 ZZ Almere
036-5344900
www.wokrestaurants.nl