Tot tachtig procent korting via de nieuwe Apollo hotelveiling

09 september 2009 07:00

STAD CENTRUM - De vele duizenden Nederlanders die dagelijks het web afspeuren naar aantrekkelijke last minute-bestemmingen in eigen land kunnen nu ook terecht op www.apolloveiling.nl. Apollo Hotels & Resorts biedt op deze nieuwe site hotelarrangementen tegen spotprijzen.


"Een week na de introductie kunnen we al spreken van een groot succes. Dagelijks bezoeken vele honderden mensen de website en elke dag gaan de mooiste aanbiedingen goedkoop van de hand", zo geeft directeur Francesco Monaco aan.
De artikelen op de veilingsite zijn verbonden met een klok. Naarmate de tijd verstrijkt daalt de prijs. Door toe te slaan op het juiste moment kunnen bezoekers tientallen euro's besparen op hotelarrangementen, diners en shortbreaks. Het aantal aanbiedingen op www.apolloveiling.nl is gezien de lage prijzen echter wel beperkt.
Het populairst zijn volgens Monaco de entreetickets voor het bekende wellnessresort Thermae 2OOO en de exclusieve villa in Hulshorst. "Mensen zijn de recessie zat, willen leuke dingen doen maar zijn erg prijsbewust. Onze veiling zorgt ervoor dat ze van luxe kunnen genieten zonder zich schuldig te voelen."
De elf vestigingen van Apollo Hotels & Resorts liggen verspreid over Nederland en België.