Totaalaanbod beveiligingsproducten voor een betaalbare prijs

26 december 2009 08:00

POORT - Wie ooit slachtoffer is geworden van een inbraak, brand of overval weet dat zo'n evaring impact heeft op het veiligheidsgevoel. Helaas denken mensen vaak pas aan beveiligen als het kwaad al geschied is. De dure aanschaf van apparatuur is vaak een reden om niet tot beveiliging over te gaan.


Melten & van Nahuys zijn een landelijk initiatief gestart. Een woonhuis of bedrijfspand beveiligen kan al vanaf 29,95 euro per maand. Hierbij krijgt de abonnee een gekeurd draadloos alarmsysteem met aansluiting op de meldkamer van Securitas. "Uit eigen onderzoek onder vijfduizend personen blijkt dat 73 procent van de mensen graag een alarmsysteem zou willen", zegt Johnny Melten. "Voor deze groep mensen is het woonhuisconcept "Uw Huis Veilig" een uitkomst."
"Melten & van Nahuys levert een totaalpakket beveiligingsproducten en diensten", vult Olav van Nahuys aan. "Momenteel leggen wij gezamenlijk de laatste hand aan onze showroom in Almere Poort. Hier kunnen bedrijven en particulieren op afspraak een kijkje komen nemen en zich laten voorlichten over de verschillende producten die wij aanbieden."


Totaalpakket

Melten & van Nahuys biedt een totaalpakket aan beveiligingsartikelen zoals alarmsystemen, camerabewaking, spionageproducten en het betere hang- en sluitwerk. Door de samenwerking met Molsberger Bouw & Slotenservice lossen zij ook kundig alle slot- en sleutelproblemen op. Voor kwalitatief goed hang- en sluitwerk met het 'Politie-keurmerk veilig wonen' is Almere Poort dus het juiste adres.
Melten & van Nahuys

Xenonstraat 166
1362 GH Almere
036-5350355
www.meltenenvannahuys.nl
www.uwhuisveilig.nl