Totale opbrengst naar Spieren voor SpierenEerste Zumba Party van Nederland

14 augustus 2009 07:00

ALMEERDERZAND - DeMIX Fitness in Almere organiseert zaterdag 12 september de eerste 'Zumba Party on the Beach' in Nederland. Zumba, dans, muziek en fun op het Almeerderzand bij restaurant Poort Dok.


Tanja Hogenberg, groepsfitnesscoördinator bij DeMIX: "Zumba is op dit moment de populairste dansles in alle dans- en sportscholen. Tijdens de Zumba Party gaan we natuurlijk de Zumba dansen, is er lekker veel muziek en fun en restaurant Poort Dok serveert lekker eten en drinken, en gasten kunnen loungen en genieten."

Programma

Om 13.00 uur wordt gestart met een Zumba-les voor kinderen, daarna wordt er om 14.00 uur een Zumba Basic les gegeven, een les die voor iedereen geschikt is.
Om 15.00 uur geeft één van de grote danstalenten van DeMIX een les Bodyjam.
Internationaal presenter en Zumba Master Michel Looye sluit de dag af met een Zumba level 2 workout, een workout vol uitdagingen en een hoog fun gehalte. Aan het einde van deze les komt DJ Elwoodsoul muziek draaien zodat alle 'dansmoves' nog een keer op de dansvloer geoefend kunnen worden!
Doe mee!

Deelnemen kost 10 euro, en geeft toegang tot alle lessen die er die dag gegeven worden. De opbrengst van deze dag wordt gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Inschrijven kan per mail via info@demix.nl of bel 036-7115555.
Iedereen is welkom!
DeMIX Fitness Almere

Edvard Munchweg 123
1328 MK Almere
036-7115555