'Tovernacht' door Sprankel en BlosMuzikale première in Theater Het BinnensteBuiten

17 december 2008 08:00

ALMERE - Op zondag 21 december speelt Theater Het BinnensteBuitende de primeur van het magische winterverhaal 'Tovernacht'. Dit verhaal over vriendschap zit boordevol zang en live muziek. De entree voor dit theater voor peuters en kleuters bedraagt 3,50 euro voor kinderen en 4,50 euro voor volwassenen.


De voorstelling gaat over een oude man die in een ijskoude winternacht vriendschap sluit met een hondje. Het leven van de man, maar ook van de hond, verandert daardoor voorgoed.
Tovernacht is in opdracht van Theater Het BinnensteBuiten gemaakte voorstelling vol zang en live muziek. Artistiek leider van Theater het BinnensteBuiten, Gérard Pillen, heeft de regie van deze bijzondere voorstelling voor zijn rekening genomen. De voorstelling wordt gespeeld en gezongen door twaalf zangers/spelers en een vijf-koppig orkest.
Theater Het BinnensteBuiten is gevestigd in basisschool De Egelantier aan de Pieter van Damstraat 38 in de Oostvaardersbuurt. Een keer per maand zijn er voorstellingen te zien speciaal bestemd voor kinderen van twee tot en met zes jaar. De voorstelling begint om 11.00 uur. Kassa en foyer gaan om 10.30 uur open. Reserveren wordt dringend aanbevolen. Dit kan via het bestelformulier op www.theaterhetbinnenstebuiten.nl, of telefonisch: 036-5214354. De kaartjes zijn ook de koop bij de klantenservice van de Openbare Bibliotheek in Almere Stad.