Trim Slim viert 20-jarig bestaan

02 september 2009 07:00

WATERWIJK - De recreatieve loop- en wandelvereniging TSA (Trim Slim Almere) viert zaterdag 5 september het heugelijke feit dat de club twintig jaar bestaat. Leden en oud-leden zijn met hun partner van harte welkom in buurtcentrum De Draaikolk in Waterwijk bij het gratis jubileumfeest.


Op 9 september 1989 startte de Almeerse sportleraar Erik Bronkhorst, inmiddels erelid, met dertien enthousiaste vrouwen en mannen zijn eerste trainingen. De doelstelling was vooral veilig en verantwoord trainen onder deskundige begeleiding. Almere kende in die tijd nog onmetelijk grote koolzaad- en maisvelden waar vooral de vrouwelijke lopers zich niet op hun gemak voelden. Inmiddels telt TSA ruim driehonderd leden waaronder beoefenaren van het hardlopen, sportief wandelen en Nordic Walking.

Jubileumfeest

Zaterdag 5 september zijn leden en oud-leden met hun partner van harte welkom in het buurtcentrum De Draaikolk aan de Lekstraat 2 in Waterwijk op het gratis jubileumfeest. De zaal gaat om 19.30 uur open en het feestgedruis zal tot 24.00 uur voortduren. Gezien de verwachte grote opkomst is voor-inschrijving gewenst. Dit kan gebeuren in De Draaikolk of via een e-mail aan 20jaartrimslim@gmail.com.
Meer info: Arthur Eijpe (voorzitter) 036-5337867 en Erik Bronkhorst 06-52037074 of via de website www.trimslim.nl.