Trim Slim voorjaarstrainingen 2010 en algemene trainingen'Verantwoord bewegen ligt binnen ieders bereik'

25 februari 2010 08:00

ALMERE - Dit voorjaar biedt Trim Slim opnieuw diverse trainingen in cursusvorm aan. Naast Hardlopen voor beginners worden er ook trainingen Sportief wandelen gegeven. De totale cursus duurt circa acht weken en starten op zaterdag 6 maart. De kosten bedragen 25 euro. Meer informatie en aanmeldingsformulieren: www.trimslim.nl.


Cursus hardlopen voor beginners:

Het programma bestaat uit acht lessen en stelt beginnende lopers na de cursus in staat om 4 tot 5 km achter elkaar te lopen. Men leert de basis van het hardlopen met de juiste warming up , looptechniek en intensiteit. Er kan worden toegewerkt naar de diverse georganiseerde lopen in het land.
Cursus Sportief wandelen
:
Hier maken deelnemers kennis met Sportief wandelen, dit is stevig wandelen in een redelijk tempo waarbij aandacht besteed wordt aan uithoudingsvermogen, looptechniek, coördinatie, snelheid en kracht. In een wandeltempo van zes à zeven kilometer per uur worden de nodige calorieën verbrandt en wordt gewerkt aan de conditie van het hele lichaam. De trainingen zijn een prima voorbereiding op verschillende georganiseerde lopen zoals bijvoorbeeld de Vierdaagse van Nijmegen.

Algemene trainingen

Trim Slim biedt de gelegenheid om iedere dag sportief bezig te zijn. Er is een compleet programma voor Hardlopen, Sportief wandelen en Nordic Walking waarbij in de ochtend of avond gezamenlijk kan worden getraind onder begeleiding van onze trainers. Voor slechts 27,50 euro per kwartaal kan meerdere keren per week getraind worden
Kijk voor meer informatie www.trimslim.nl of stuur een mail naar informatie@trimslim.nl. (Foto: aangeleverd)