Tropische Dansschool Burnet op andere toer

25 maart 2009 08:00

CENTRUM STAD - Tropische Dansschool Burnet bestaat alweer bijna twaalf jaar, waardoor het eens tijd wordt voor verandering. Rignald en Naomy willen nu op de mensen afgaan in plaats van dat de mensen naar hun toekomen.


Naast de huidige locaties Dansschool Burnet aan de Wagenmakerbaan 21 en Sportcafé Burnet aan de Kampenweg 7, is in januari ook gestart in Buurthuis De Cartoon in de Stripheldenbuurt in Buiten. Vanaf april wordt ook lesgegeven in Club Blabla aan de Grote Markt in Stad. Ook zijn onderhandelingen gaande voor leslocaties in Lelystad, Huizen en Hilversum.
Nieuwe dansleraren zijn het team komen versterken zoals Monique Meye uit Almere en Cris de la Pena uit New York. Monique zal de Axe- en Sambalessen gaan verzorgen. Cris gaat onder meer de nieuwe dansstijl Zumba geven, een soort Salsa Aerobics maar dan op Latin-muziek. Het is een dans waarbij je goed kunt afvallen en een goede conditie kunt opbouwen.
Om kennis te maken met Dansschool Burnet, de verschillende locaties en onze nieuwe dansleraren, zijn er open dagen met gratis proeflessen Salsa, Merengue, Axe, Zouk en Zumba. Op woensdag 25 maart van 19.30 tot 20.30 uur in Sportcafé Burnet; op vrijdag 27 maart van 20.00 tot 22.00 uur in Sportcafé Burnet en op zondag 29 maart van 19.00 tot 20.00 uur in Dansschool Burnet. Informatie: www.burnet.nl.