Trouwbeurs bij Spotlight doorslaand succes

22 oktober 2009 07:37

STEDENWIJK - De tweede trouwbeurs van www.trouweninalmere.nl, georganiseerd door partycentrum Spotlight, is een doorslaand succes geworden.


Afgelopen zondag hebben ruim 250 trouwlustigen de beurs bezocht die werd gehouden in Spotlight aan de Amsterdamweg in Stedenwijk. Zij konden op de beurs kennismaken met diverse bedrijven die iedere trouwdag tot de allermooiste kunnen maken.
De aanstaande bruiden en bruidegoms kregen de gelegenheid tot het proeven van taart, passen van ringen en jurken, bewonderen van fotoboeken en in gesprek te gaan met de diverse standhouders.
Tot drie maal toe werd in de overvolle Kathedraalzaal van Spotlight een spetterende bruidshow gegeven. Deze show werd professioneel begeleid door een overweldigende muziek- en lichtshow van Dynavoice.
Bij binnenkomst ontvingen de gasten naast een gratis drankje ook een bon om kans te maken op een waardecheque van 750 euro. Aan het einde van de beurs werd het winnende lot getrokken en de cheque aan het winnende bruidspaar overhandigd.
Op www.trouweninalmere.nl zijn alle standhouders van de trouwbeurs nog terug te vinden.
Volgende Trouwbeurs van www.trouweninalmere.nl zondag 14 maart 2010.