Try Before You Buy Event op sportpark

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Gratis kennismaken met sport, is komende zondag 12 oktober mogelijk tijdens het 'Try Before You Buy'-event op sportpark Fanny Blankers-Koen. Van 12.00 tot 17.00 uur kan iedereen gratis kennismaken met sport.


Bij Squash Almere is het mogelijk om gratis kennis te maken met het leuke sportieve spelletje squash. Bij Verkeersschool VBOC bv is er de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de instructeurs en de voertuigen van het VBOC.
Sportschool DeMix is vertegenwoordigd met een demo van haar groeps-danslessen. Geïnteresseerden kunnen vragen stellen aan de instructeurs, er wordt informatie gegeven en er zijn speciale inschrijfkortingen!
Om het geheel luister bij te zetten zullen er, naast gezellige muziek, een hapje en een drankje, ook een aantal andere ondernemers laten zien wat zij in huis hebben. Maak op deze dag bijvoorbeeld ook eens kennis met de top schoonheidsspecialiste Josephine van Healing en Peeling. Zij houdt haar bedrijf in hetzelfde gebouw als DeMix en zij is deze dag ook aanwezig om te laten zien wat zij in huis heeft samen met pedicure-praktijk Curare. Ook kunnen er bloemen gekocht worden bij Maggie en is Kapsalon All Seasons present met haar exclusieve bad- en bodylijn genaamd Senergy Spa.
Jos de Leeuw laat zijn massagekunsten zien en voelen, er is een kraam met sieraden van Zomooi. Bij Blink Kinderopvang bv staat een luchtkussen voor de kleintjes en de BSO houdt tevens open huis. Met andere woorden: kom langs en Try Before You Buy. (Logo: aangeleverd)