Tutti Bella Lifestyle opent spectaculair

05 mei 2010 07:00

STAD CENTRUM - Scooterzaak Tutti Bella Lifestyle opende afgelopen zaterdag officieel haar deuren op Belfort 134 in het stadshart. En dat ging niet onopgemerkt: er werd een echte TB retro scooter verloot onder de inzenders van de coupon uit Almere DEZE WEEK van 28 april. De heer Van der Plas was de gelukkige winnaar.


Na de vestiging op de Steiger 174 in Almere Haven, is Tutti Bella Lifestyle de tweede winkel van Tutti Bella in Almere. In Almere Haven kan iedereen terecht voor onderhoud, reparatie, schade herstel, verhuur, lease, tuning en alle overige zaken rondom scooterrijden. Tutti Bella-eigenaar Julian Broer wil met de opening van een tweede vestiging het succesvolle bedrijf uitbreiden. "De opzet van Tutti Bella Lifestyle op Belfort is het 'custom maken' van iedere scooter. Een scooter in eigen kleur, met een mooi zadel of pimp de scooter met chromen beugelsets, een windscherm en 'white wall' banden."

TB: eigen scootermerk

Tutti Bella is op weg om de grootste scooterzaak te worden van Nederland. In 2010 zal Tutti Bella dan ook met haar eigen merk TB zich volledig op deze markt richten. "In juli 2010 zullen wij ons TB-assortiment uitbreiden met drie verschillende retro-scooters, waaronder een bezorgscooter speciaal ontwikkeld voor de bezorgdiensten", aldus Julian. "Tevens zullen wij het allernieuwste 4-takt-motorblok introduceren, watergekoeld en met drie kleppen." Tutti Bella beschikt daarnaast over twee servicebussen voor een dagelijkse haal- en bezorgdienst.
Dealers gezocht

Tutti Bella is bezig om een volledig dealernetwerk op te zetten zodat TB-scooters door heel Nederland aangeboden en onderhouden kunnen worden. Bent u tweewielerspecialist? Een bromfietsbedrijf? Neem dan contact op via scooters@tutti-bella.nl.
Tutti Bella

De Steiger 174/Belfort 134
036-7519920 / 036-5300247
www.tutti-bella.nl