Twaalf bedrijfspanden van Neoncenter al verkocht of verhuurdEerste paal geslagen bij project GJ Meijer V

26 november 2008 08:00

ALMERE - Ondanks de kredietcrisis is het heel snel gegaan met de verkoop van het bedrijfsverzamelgebouw 'Neoncenter', gelegen aan de Neonweg. "De eerste paal is vrijdag geslagen door Lammert Wierstra van de afdeling grondzaken van de gemeente", vertelt Gert Jan Meijer, eigenaar van GJ Meijer Vastgoed BV.


"Lammert Wierstra heeft ons goed geholpen om Neoncenter te kunnen ontwikkelen op bedrijventerrein de Hogekant in Almere Poort", zegt Meijer. "Inmiddels zijn er al twaalf bedrijven van de zeventien units verkocht of verhuurd. Deze Almeerse bedrijven zijn eindgebruikers." Er zijn nog slechts vijf units aan de Neonweg 170 tot en met 202 over. "Veel mensen klagen over de kredietcrisis en de ernstige gevolgen daarvan. Dit nieuwbouwproject loopt toch heel goed. We verwachten het medio volgend jaar op te leveren."

Eigen ervaring

GJ Meijer Vastgoed is ontstaan doordat er steeds meer vraag kwam van bedrijven, om te helpen iets te bouwen. Meijer: "Onze ervaring hebben wij gekregen door eigen panden te bouwen, voor eigen gebruik. Dit werd zo'n drukke bezigheid, dat we er een apart bedrijf van hebben gemaakt."
Een bedrijfspand bouwen gaat tegenwoordig niet meer zo makkelijk, vindt Meijer. "Gemeentes en instanties hebben enorm veel vragen. Die hele papierwinkel houdt je als ondernemer ontzettend bezig. Denk maar aan het aansturen van architecten, bouwers, werken nalopen, checken op brandveiligheid…" Ondernemers die een nieuw pand willen, hebben vaak die tijd niet om dit alles te bolwerken.
GJ Meijer Vastgoed BV werkt juist aan de oplossing op een eenvoudige, snelle en betrouwbare manier. "De hele begeleiding rondom een nieuwbouwproject van de tekening tot aan de oplevering van het pand is in onze handen. We informeren onze klanten tijdens de bouw over de voortgang. En," besluit Meijer geruststellend, "meerwerk proberen we altijd uit te sluiten."
GJ Meijer Vastgoed BV
Splijtbakweg 7-9
1333 HC Almere- Buiten
036 5371694
info@gjmeijer.nl
www.vastgoedd.nl
of
Schoeman bedrijfshuisvesting
Willem Dreesweg 4b
1314 VB Almere
036- 5486420
chersbach@schoeman.nl