Twee Almeerse vrouwen mishandeld

18 januari 2012 06:00

MUZIEKWIJK – Twee Almeerse vrouwen zijn in de nacht van zaterdag 7 januari op zondag 8 januari het slachtoffer geworden van zware mishandeling. De recherche van Almere Haven is op zoek naar getuigen.


Vlakbij het tuincentrum Almeer Plant stopte tussen 04.00 uur en 05.00 uur een groene Ford Fiesta. In de auto zat een gezelschap van drie vrouwen en een man. De inzittenden zijn vrienden/familie van elkaar. Er ontstond een hoog oplopende ruzie waarbij de man in eerste instantie zijn vriendin in de auto mishandelde. De auto kwam in de omgeving van de Stedendreef tot stilstand. Buiten de auto werd het 21-jarige slachtoffer, een familielid van de 25-jarige verdachte, mishandeld. De vrouw moest enkele flinke klappen incasseren. Terwijl ze op de grond lag ging de mishandeling door. De verdachte werd zondagochtend in Almere Haven aangehouden en zit vast.

Getuigen gezocht

Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die in die bewuste zaterdagnacht vermoedelijk in twee auto’s in de buurt van Almeer Plant hebben gestaan. De inzittenden van deze auto’s worden gevraagd zich te melden als getuigen. Ook anderen die informatie hebben over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen.
Getuigen kunnen zich melden via: 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anomien: 0800-7000.