Tweede ronde van bedrijvencompetitie Squash Almere geslaagd

03 december 2009 08:00

ALMERE - De tweede ronde van bedrijvencompetitie bij Squash Almere heeft vrijdag 13 november plaatsgevonden. Deze vrijdag de dertiende bleek echter niet van bepalende invloed op de tweede ronde van de Squash Almere Bedrijvencompetitie. Het was opnieuw een volle bak met veel spannende wedstrijden.


Deze tweede ronde wees verrassenderwijs uit dat de door velen gevreesde invloed van de competitie-spelers minder groot bleek dan algemeen was aangenomen. Met name in de A-poule zitten enkele teams met spelers die qua niveau flink boven het gemiddelde uitkomen. Door hun competitie-verplichtingen kunnen ze echter niet altijd aanwezig zijn, waardoor alle teams in principe evenveel kans hebben.
Als deze spelers er wel zijn, zijn de toeschouwers verzekerd van squash op hoog niveau. Als ze in de officiële wedstrijden niet tegen elkaar spelen, zoeken ze elkaar na afloop vaak nog even op om zich te meten. Deze wedstrijden trekken dan zelfs de mensen die al bij het heerlijke, uitgebreide warme buffet bezig zijn om alle verloren calorieën weer snel aan te vullen.
Na afloop van alle wedstrijden was het nog lang gezellig bij Squash Almere en werd er onder genot van een hapje en een drankje al weer vooruit gekeken naar de wedstrijden van 11 december.