Uitbreiding van showroom Emmeloord, nu totaal 6.000m2Ongekend veel sanitair bij Badenmarkt

10 februari 2010 08:00

EMMELOORD - Badenmarkt heeft haar assortiment wederom uitgebreid, waarvoor de showroom in Emmeloord flink is vergroot met maar liefst 1.000 m2. Door de toevoeging van onder andere toiletten, wastafels, douches, kranen en radiatoren, biedt Badenmarkt nu alles om uw badkamer compleet aan te pakken.


Alles is onder één dak te vinden. Veel nieuwe merken zijn toegevoegd, onder andere Grohe, Novellini, Thebalux en Sphinx. Tevens wordt deze maand het inpandige "Stobastone" geopend, dé tegelleverancier van de polder. Dit nieuwe zelfstandige bedrijf is een dochteronderneming van Stobatec, de plaatsingpartner die elke badkamer omtovert naar uw wensen. Hierdoor vindt u alles onder één dak; sanitair, tegels en de plaatsing van de producten, zodat u zelf niet met de handen uit de mouwen hoeft. De variatie en mogelijkheden voor elke badkamer zijn hierdoor ongekend. Uw droombadkamer is binnen handbereik en dat voor de scherpste prijzen!
De kracht van Badenmarkt is, dat zij kwalitatief zeer goede producten aanbiedt, voor zeer betaalbare prijzen. Doordat zij direct inkopen bij de fabrikant, wordt de groothandel uitgeschakeld en kunnen de prijzen voor u als consument laag gehouden worden. Dus voor een betaalbare én complete badkamer, slaagt u zeker bij Badenmarkt. En de vernieuwde showroom aan de Gildenweg in Emmeloord is zeker een bezoekje waard. Ontdek hoe scherp zij een offerte voor u kunnen maken!

Uniek assortiment

Badenmarkt is continu op zoek naar vernieuwende ideeën en producten voor uw badkamer. Badenmarkt heeft een uniek assortiment van onder andere luxe baden, whirlpools, buitenspa's, stoom- en douchecabines en infraroodcabines. Het snelgroeiende bedrijf heeft zes vestigingen in Nederland; Almelo, Emmeloord, Groningen, Roosendaal en Venlo (Megastores) en Rotterdam. Voor meer informatie en het gehele assortiment kijkt u op de internetsite: www.badenmarkt.nl of u kunt bellen naar 0527 - 622334.