Uitdagende 'ontgroening' studenten SBRM

16 september 2009 07:00

STAD CENTRUM - Met een indrukwekkende, uitdagende maar vooral gezellige dag is vorige week de kick-off voor de eerstejaars studenten van de opleiding Small Business en Retail Management (SBRM) in het WTC van Almere centrum van start gegaan.
Door Rose Boerdam


De studenten hadden eerder al een introductieweek in de Ardennen gehad waarin zij elkaar beter hebben leren kennen. Geen ontgroening maar een volgeplande week waarin pittige opdrachten moesten worden gedaan. De snel opgedane kennis en doorzettingsvermogen kwamen daarbij goed van pas.
De dag begon met een speech van de opleidingsmanager die trots informatie gaf over de exclusieve opleiding SBRM en de zakelijke cultuur die deze opleiding te bieden heeft.
De tweedejaars studenten vertelden wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd en gaven tips aan de eerstejaars studenten. Gedurende de dag hebben de eerstejaars studenten onder andere een diagnostische toets Nederlands moeten afnemen, een Jingle-wedstrijd gehouden waarbij vrolijk werd gedanst en waaruit een eigen ''Jingle'' is ontstaan
Als afsluiting van de dag hebben de studenten een interessante gastspreker ontmoet. Kortom: de eerstejaars zijn klaargestoomd voor het komende jaar.